Turaga Vakama

Vår kära reviwer Turaga Vakama har tyvärr lämnat oss. Vi kommer att hedra honom under Blekingeeventet och allt överskott av insamlade medel kommer att skänkas till Cancerfonden.

//Karl XI

Anders Hulterström har lämnat oss, på tok för tidigt. Vid midsommar fick han beskedet om cancer, och den 1 september gick han bort.

Inom geocachingsfären kände vi honom som en av de skarpaste och ihärdigaste mystlösarna, under nicket team@, men också som en klok, varm och härlig person, som alltid bjöd på sig själv. Han var också aktiv som reviewer, under nicket Turaga Vakama. Som reviewer, cachare och människa var han generös med sin tid, sina kunskaper och insikter.

Efter sig lämnar han frun Tiina och två barn. Och en enorm saknad hos alla som kände honom.

Om du vill återgälda lite av den generositet Anders visade oss geocachare och medmänniskor, kan du skänka en slant till cancerforskningen.

Och hur mycket är en slant? Det är förstås olika för alla. Det här är ett sätt att tänka: Hur mycket kan jag avvara utan att jag skulle märka av det i slutet av månaden? Skänker du så mycket, så har du själv inte förlorat något, men forskningen har vunnit något. Gör vi det tillsammans, kan det bli mycket pengar.

//Fredrik Ramsberg

Lämna en kommentar